Lojërat Olimpike Dimërore Pekin 2022, gati pista e patinazhit

Ovalja e Patinazhit Kombëtar të Shpejtësisë për Lojërat Olimpike Dimërore të Pekinit 2022  ka përfunduar provat e bërjes së akullit.

E pozicionuar në qendër të Pekinit, pista e njohur edhe si “Shiriti i akullit”, ka sipërfaqen më të madhe të akullit me 12 mijë metra katrorë.

Shiriti i akullit mund të mbajë mbi 2000 vetë me patina, duke luajtur hokej mbi akull dhe njëkohësisht kërling.

Pavarësisht nga pandemia COVID-19, Ovalja e Patinazhit Kombëtar të Shpejtësisë ishte midis 12 pistave të garave për Pekinin 2022 që përfunduan vitin e kaluar.

FOTOGALERI TJERA

Rreth e rrotull Rozafatit

04/03/2021 - 08:48

Marsi i luleve

01/03/2021 - 12:11

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08
Kosova voton për të ardhmen
14/02/2021 - 18:45