Zhigoloja: Fitoj 1,000 £ në natë duke fjetur për gratë e martuara, e di se çfarë duan ato realisht

Zhigoloja: Fitoj 1,000 £ në natë duke fjetur për gratë

Një zhigolo që fiton më shumë se 1000 £ për një natë argëtimi thotë se shumë nga klientët e tij femra do t'i tregojnë gjëra që nuk do t'u thonë burrave të tyre.

Tom, i lindur në Poloni, tha për podkastin e Soft White Underbelly se në fillim, ai është punësuar për seks, por shumë shpejt gratë "ndihen rehat" dhe kjo bëhet një propozim më romantik.

Ndërsa punonjëset e seksit femra zakonisht mund të marrin më pak se dhjetë minuta për t'u shërbyer klientëve të tyre, Tom thotë se punët e tij zgjasin shumë më shumë - "të paktën tre orë" - dhe ai shpesh ka qenë i fejuar për një javë në një kohë.

Një seancë brenda natës me të kushton 1,250 dollarë (pak më shumë se 1,000 £), ndërsa një javë kohë e Tomit do t'ju kthente më shumë se 8,000 dollarë.

Ai thotë se klientët e tij janë shpesh të martuar, ndërsa disa të tjerë janë biznesmene beqare që “nuk kanë kohë për të qenë në një lidhje”. Ai thotë se gratë mund të jenë përpjekur të jenë në një marrëdhënie më konvencionale me një burrë, por "cilësia e marrëdhënies nuk ishte ajo që prisnin".

Tom, 34 vjeç, thotë se u rrit me shumë liri dhe përfundoi duke u shoqëruar me disa personazhe mjaft të pakëndshëm. “Po bëja gjëra të këqija; Unë isha një tregtar droge, isha huligan – ju e dini si një anëtar bande apo diçka tjetër.”

Tom pranoi se ai ndoshta paguhet pak më shumë se burrat e tjerë në linjën e tij të punës, por ai "e meriton" sepse ai ofron një përvojë më të mirë. Ai tha se ndonjëherë, burrat e grave u kanë rezervuar shërbimet e tij si dhuratë, madje do të ulen dhe do të shikojnë sesi ai bën seks me gratë e tyre.

Ai tha se disa nga klientët e tij janë rreth moshës së tij, por shumica janë në të dyzetat ose më shumë. Por ai nuk mendon shumë për pamjen e grave që e punësojnë.

EMISIONET