VIDEO/ Koncerti i Taylor Swift në Stokholm theu rekorde në numrin e pjesëmarrësve

VIDEO/ Koncerti i Taylor Swift në Stokholm theu rekorde në numrin e

Taylor Swift mbajti të parin nga tre koncertet e saj në Stokholm, Suedi, ku njoftoi se fansat e saj thyen rekordin e pjesëmarrjes në ‘Friends Arena’.

“Unë jam duke u çmendur për një sërë arsyesh duke parë këtë turmë sonte“, komentoi ylli, sipas një shkrimi nga USA Today.

Ajo shtoi: “E para prej të cilave është se unë kurrë nuk kam qenë në gjendje të luaj një koncert në Stokholm më parë dhe koncerti im i parë është i tillë.” 

Turma shpërtheu në brohoritje dhe duartrokitje, dhe Swift shtoi: “Ju bëtë këtë koncert, koncerti më i madh ndonjëherë në këtë fazë”.

Swift nuk specifikoi numrin e saktë të të pranishmëve, por sipas faqes së internetit të stadiumit, kapaciteti i tij i koncerteve ndryshon dhe mund të mbajë deri në “60,000 njerëz, në varësi të vendndodhjes dhe paraqitjes së skenës”.

EMISIONET