VIDEO/ “Kam një person, ka qenë …”- Kë do të takonte Juli po të udhëtonte në të shkuarën?

VIDEO/ “Kam një person, ka qenë …”- Kë do

Ditën e djeshme Vëllai i Madh i ka vënë banorët përpara disa pyetjeve, të cilave duhet t’ju përgjigjen të gjithë. Pyetjes se: Nëse do të kishin mundësi të udhëtonin në kohë do të shkonin në të shkuarën apo në të kaluarën, kë do të zgjidhnin?

Juli u përgjigj: "Në të ardhmen nuk do shkoja sepse kurioziteti na mban gjallë se dhe po ta zbulosh kot të jetosh më mirë ta lemë të ardhmen të na surprizoj do shkoja në të shkuarën kam një person që nuk e kam njohur. Ka qenë gjyshi im ka vdekur 36 vjeç ka qenë skenograf, aktor në teatrin “Migjeni” një nga themeluesit më kanë thënë se ka qenë i bukur ahaha do doja ta takoja të bisedoja çik me të dhe të kthehesha."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

EMISIONET