VIDEO/ “Gorillë, lë femrat shtatzënë dhe ikën”, plas keq mes Rozës dhe Meritonit: Babai im ka vdekur, po djalit tënd a…?

VIDEO/ “Gorillë, lë femrat shtatzënë dhe

Gjatë darkës pas spektaklit, Roza i thotë Meritonit se kishte vendosur që të mos i fliste më, por me daljen e Fatjonit, do fillojë të merret sërish.

Roza: S’do të flisja më me gojë, por me ikjen e Fatjonit me ty do merrem.

Roza: Tani do flasim bashkë. A ke të pasme të flasësh me mua?

Dëebati mes dy konkurrentëve të BBV3 ka vazhduar edhe më vonë. Roza e akuzon Meritonin se “është ai lloj mashkulli që le femrat shtatzënë dhe largohet”. Meritoni i thotë “të ketë turp, për fjalët që nxjerr nga goja”.

Roza: Ai djali yt e ka babanë gjallë. Mua më ka vdekur babai, unë ia ndjej mungesën. Po ai e ndjen mungesën tënde?

Meriton: Duhet të të vijë turp.

Roza: Po pse nuk po përgjigjesh, pse nuk thua Roza e ke gabim?

Meriton: Nuk kam pse të të jap përgjigje.

Roza Lati: Se është e vërtetë, se je nga ata çunat që lini shtatzënë lart e poshtë e s’mbani përgjegjësi për atë që bëni.

Meriton: Si nuk të vjen turp të nxjerrësh këto fjalë prej goje?

Roza: S’mban përgjegjësi dhe vjen këtu dhe ofendon femrat.

EMISIONET