Video emocionuese/ Prifti françeskan dhe murgesha këndojnë në shqip ‘Xhamadani vija vija’

Video emocionuese/ Prifti françeskan dhe murgesha këndojnë

Kënga e njohur shqipe “Xhamadani vija vija” tashmë nuk është vetëm e preferuar për shqiptarët por edhe për qytetarët në mbarë botën.

Një video interesante ka qarkulluar në rrjete sociale ku një prift françeskan dhe një murgeshë këndojnë këngën e njohur shqipe “Xhamadani vija vija”.

Në videon e shpërndarë nga Vatra Biblike Katolike (VBK), prifti dhe murgesha të rrëqethin, ndërsa këndojnë këngën shqipe.

Madje, murgesha as që vërehet se nuk është shqipfolëse. Video është shpërndarë nga faqja Vatra Biblike Katolike.

 

 

EMISIONET