"Unë jam 24 vjeç e gruaja ime 61", çifti rrëfen se urrehen në internet për shkak të diferencës moshore

"Unë jam 24 vjeç e gruaja ime 61", çifti

Një çift ka treguar se kanë marrë shumë urrejtje në internet për shkak të diferencës së tyre në moshë.

Gjyshja e 17-vjeçares Cheryl, 61 vjeç, u martua me partnerin e saj Quran, 24 vjeç dhe poston rregullisht në TikTok video ku rrëfen për romancën e tyre.

Në një video të fundit ata renditën të gjitha komentet negatiove që kishin marrë nga përdoruesit e rrjeteve sociale.

Disa nga komentet që ata treguan janë: "Ti u martove me gjyshen tënde", "Ti je një fosil", "Duhet të ndaheni", "Ky është i sëmurë", "Ai po ju përdor."

Ai postoi një tjetër klip të shkurtër në faqe duke shpjeguar "arsyet pse njerëzit nuk i pëlqejnë si çift".

Ata thanë se nuk pëlqehen për shkak të diferencës 37-vjeçare.

Por nuk ishin të gjitha komente negative.

Një TikToker tha: "Ata urrejnë, por nëse ju të dy jeni të lumtur dhe e doni njëri-tjetrin, kjo është gjithçka që duhet të ketë rëndësi! Vazhdoni të bëni."

Ndërsa një tjetër pranoi: "Nëse janë të lumtur lërini rehat tani!!!"

Dhe një i tretë tha: "Sa e ëmbël. Mos i urreni për lidhjen e tyre, është zgjedhja e tyre dhe jo e juaja, kështu që qëndroni jashtë saj. Nëse nuk ju pëlqen, atëherë vazhdoni të lëvizni, jam i lodhur nga kjo."

Çifti u martuan më 3 shtator në një ceremoni intime, e cila u ndoq nga mijëra fansa të TikTok.

EMISIONET