U shua në moshën 83-vjeçare, 10 këngët ”The Best” të Tina Turner

U shua në moshën 83-vjeçare, 10 këngët ”The

Tina Turner ndërroi jetë në moshën 83 vjeçare, megjithatë la pas shumë këngë që kanë mbetur në histori për mesazhin dhe interpretimin me fuqinë e saj të veçantë vokale, çka e ka bërë atë një divë të muzikës ndërkombëtare.

E ndërsa, sot ajo nuk jeton më, ne do ju sjellim 10 këngët e saj më të mira ose e thënë ndryshe “10 këngët the best” të Tina Turner.

River Deep, Mountain High (1966)

Let’s Stay Together (1983)

What’s Love Got to Do With It (1984)

We Don’t Need Another Hero (1985)

EMISIONET