Tendencat e make –up për vitin 2022-2023

Make-up artist Reisa  Petriti ka qenë e pranishem në emisionin “Jeto me Orën” në “RTV ORA” ku foli rreth tendencave të make –up.

Sipas saj vjeshta vazhdon të jetë me kafen dhe jeshilen e errët.

“Vjeshta vazhdon të jetë me kafen, jeshilen e errët që nuk do të ikin kurrë nga moda. Lyerja brenda syrit është rikthyer. Nëse veshjet janë bazike lyerjen e lëmë në shijen e klientit. Bluja ka qenë shumë në modë. Unë mendoj se të jep një shprehi në shikim. Në vjeshtë rikthehet  kuqja, por ka dhe nga ata që nuk i shkon.” Reisa  Petriti.

Tendencat e make –up për vitin 2022-2023

Tendencat e make –up për vitin 2022-2023

EMISIONET