Tendenca e vetme e rrobave të banjës që do ju duhet për këtë verë

Tendenca e vetme e rrobave të banjës  që do ju duhet për

Lulet retro. Ky trend përfshijnë printimin e luleve në formë jo shumë  të rregullt.

Tendenca e vetme e rrobave të banjës  që do ju duhet për

Trend i frymëzuar nga vitet 70, 80.

Po ashtu bikinit që vazhdojnë të lidhura tek beli janë po ashtu shumë në modë.

Tendenca e vetme e rrobave të banjës  që do ju duhet për

Ngjyrat që duhet të zgjidhni këto rroba banje duhet të jenë vibruese si rozë, jeshile, e kuqe dhe e verdhë.

Tendenca e vetme e rrobave të banjës  që do ju duhet për

EMISIONET