Të dorëzosh lekët që fiton tek vjehrra në shtëpi

Ishte kjo tema e diskutimit në emisionin “Ditë e Re” në ekranin e RTV Ora, ku të ftuarit e radhës shpjeguan se sa e drejtë është kjo gjë.

Sociologu Gëzim Tushe, aktivistja e të drejtave të njeriut Edlira Çepani, balerina Olta Ahmetaj, ish-basketbollistja Silvana Bushati dhe gazetari Klodi Karaj shprehën qëndrimet e tyre pro dhe kundër këtij fenomeni i parë si mjet rregullues në bashkëjetesën me prindërit të çifteve të reja.

EMISIONET