Taylor Swift këndon këngën e ish-it të saj, Calvin Harris dhe Rihannas në turneun e saj

Taylor Swift këndon këngën e ish-it të saj, Calvin Harris

Taylor Swift dhe Calvin Harris ishin në lidhje kur kënga u publikua në vitin 2016.

Gjatë turneut të saj Eras, Swift këndoi një këngë nga ajo në grupin e saj akustik të “këngës surprizë” që nuk u publikua fillimisht nga ajo – hiti i vitit 2016 “This Is What You Came For” nga Rihanna dhe ish-i i Swift, Calvin Harris.

“Çdo herë që kam një set akustik, gjithmonë jam duke u përpjekur të mendoj për gjëra që mund të dëshironi të dëgjoni – ndoshta gjëra që mund të jenë paksa të papritura”, tha këngëtarja e ‘Lover’ para audiencës. “Le të shohim se si ia dolëm sonte.”

EMISIONET