Sondazhi tregon se sa shpesh në muaj çiftet “e lumtur” duhet të bëjnë se*s

Sondazhi tregon se sa shpesh në muaj çiftet “e lumtur”

Një sondazh i ri zbulon se sa shumë seks duhet të kemi për t'u ndjerë të përmbushur.

Çiftet e martuara që kanë qenë së bashku për një dekadë ose më shumë, u pyetën se sa shpesh duhet të bëjnë seks për të qenë të lumtur.

Dhe sipas 2,000 pjesëmarrësve, seksi shtatë herë në muaj është optimal.

Studimi, i kryer së bashku me fillimin e dramës Love & Death në ITVX, zbuloi gjithashtu sekrete të tjera për të qëndruar të lumtur në marrëdhëniet afatgjata.

Çuditërisht, "duke u argëtuar së bashku" kryesonte listën.

Kjo u pasua me “pranimin kur e keni gabim”, “duke mbështetur njëri-tjetrin” dhe “kompromiset”.

Më poshtë mund të shikoni listën e plotë...

Sekretet për të përmbushur marrëdhëniet që zgjasin

1.      Duke u argëtuar së bashku - 64%

2.      Pranimi kur e keni gabim – 51%

3.      Të mbështesni njëri-tjetrin – 50%

4.      Kompromis - 50%

5.      Nuk ka sekrete - 43%

6.      Të jesh në gjendje të qeshim me njëri-tjetrin – 42%

7.      Asnjëherë duke mos ndalur së thëni të dua - 42%

8.      Të kesh të njëjtin sens humori - 41%

9.      Asnjëherë duke mos u përpjekur të ndryshoni njëri-tjetrin – 36%

10.    Seksi i rregullt - 32%

11.    Nuk do të flesh kurrë në një grindje - 31%

12.   Të jesh në gjendje të qash para njëri-tjetrit – 27%

13.   Një ndarje 50/50 e punëve të shtëpisë - 26%

14.   Një dëshirë e ngjashme seksuale - 24%

15.   Kohë e rregullt larg - 22%

16.   Pëlqimi i të njëjtave shfaqje televizive - 20%

17.   Gatim së bashku - 17%

18.   Duke pasur llogari bankare të veçanta. – 16%

19.  Të kesh të njëjtën orë gjumi - 15%

20.  Të kesh një politikë telefonike të hapur – 10%

21.  Të njëjtat ushqime - 10%

22.  Mos shkoni kurrë në tualet përballë njëri-tjetrit – 7%

23.  Të qenit i lidhur politikisht – 6%

24.  Falja e një pabesie - 5%

25.  Shtretër të veçantë - 5%

EMISIONET