Si të zbuloni se këto tre shenja të horoskopit po ju tradhëtojnë

Si të zbuloni se këto tre shenja të horoskopit po ju

Gjithmonë ka shenja që në marrëdhënien tuaj diçka nuk shkon, nuk është si më parë. Por, si të siguroheni? Është e thjeshtë!

Ai nuk ka kohë të jetë me ju, ai është gjithmonë në arrati, tezja e tij ka ardhur nga Amerika [????]  dhe ai në përgjithësi nxjerr justifikime për çdo gjë!

PESHORJA

Papritur, ai fillon interesa të ndryshme të reja ose të çuditshme p.sh. fillon palestrën, pikturën e gjithçka tjetër për t’i munguar gjithnjë e më shumë shtëpisë.

UJORI

Reagon ose del duke të akuzuar se diçka nuk shkon me ty dhe se me siguri je ti që po e tradhëton!!!!

EMISIONET