Si është marrëdhënia e Heidit dhe Romeos? Flet ish-banorja

Si është marrëdhënia e Heidit dhe Romeos? Flet ish-banorja

Dy finalistë të edicionit të tretë të “BBV3” ishin dhe çifti Heidi-Romeo, ku Heidi mori vendin e katërt ndërsa Romeo të tretin.

Sakaq, në post “BBV3” të zhvilluar mbrëmjen e sotme ka qenë Heidi, e cila ka folur për marrëdhënien e saj me Romeon që pas daljes nga shtëpia.

Ajo shprehet se raporti mes tyre është shkëlqyeshëm dhe se po mendon të zhvendoset në Shqipëri për dashurinë.

Rikujtojmë që Romeo nuk ishte pjesë e post “BBV3” mbrëmjen e sotme.

EMISIONET