Shqipja zbulon të vërtetën nëse ka të dashur jashtë shtëpisë

Shqipja zbulon të vërtetën nëse ka të dashur

Gjatë një bisede të zhvilluar ditën e sotme në BBVK, Shqipja ka bërë një deklaratë që siç duket është pritur mirë nga dy prej banorëve. Thënë kjo pasi për ditë me radhë Blerando dhe Ardi kanë shprehur një pëlqim për Shqipen, sakaq ditën e sotme kjo e fundit pranoi se ajo nuk ka lidhje me asnjë person tjetër jashtë shtëpisë.

"Nuk do isha ktu mren nëse do kisha frajer", ka thënë ajo gjatë një bashkëbisedimi me dy banorë të tjerë të shtëpisë. Sakaq një pyetje e ardhur prej një nga mikëve të saj më të ngushtë e la Shqipen pa fjalë.

"Pse për me gjet ke hi a?", drejtohet Ardi drejt Shqipes. Nga kjo e fundit nuk u dha asnjë përgjigje.

EMISIONET