"Shkëmbejnë zemra", Atdhe Xharavina publikon mesazhet me Borën, dhe zbulon të vërtetën

"Shkëmbejnë zemra", Atdhe Xharavina publikon mesazhet me

Atdhe Xharavina, në intervistën e fundit për moderatoren Ester Bylyku në emisionin 'Glamour Zone', ka publikuar disa mesazhe të cilat shkaktuan zhurmë në rrjet menjëherë pas publikimit të promos së emisionit.

Ester i kërkoi Atdheut të tregonte për publikun disa mesazhe me Borën, gjë të cilën ai e ka bërë për t`i shpëtuar specit djegës. Në mesazhet e publikuara, Atdheu tregon se si shkëmbenin zemra ata të dy.

Por në fund, pati një kleçkë, dhe Atdheu tha se ishte i detyruar ta bënte për t`i shpëtuar specit. Atdhe Xharavina, zbuloi se për cilën Borë bëhet fjalë.

Këtë moment dhe intervistën e plotë e gjeni në videon e mëposhtme

EMISIONET