Shkaqet dhe parandalimi i dhimbjes së kokës, mjeku neurolog, Kuqo: Evitoni stresin

Dhimbja e kokës është një problem i zakonshëm shëndetësor që prek një numër të madh të njerëzve në mbarë botën.

Mjeku neurolog Altin Kuqo thotë se shkaqet e dhimbjes së kokës janë të ndryshme dhe komplekse, por shpesh herë janë të lidhura me faktorë të caktuar shëndetësorë, mjedisore, dhe emocionalë.

Sipas mjekut parandalimi i dhimbjes së kokës është një qëllim i rëndësishëm për të pasur një jetë të shëndetshme dhe të kualifikuar ndaj më e rëndësishmja është të menaxhoni stresin.

 

EMISIONET