Sherri i bujshëm për pronësinë e projekteve muzikore, ylli i njohur publikon projektin e rradhës me...

Sherri i bujshëm për pronësinë e projekteve muzikore, ylli i

Grindja e gjatë e Taylor Swift dhe Scooter Braun do të jetë fokusi i një dokumentari të ri të planifikuar nga Warner Bros.

Ky dokumentar është planifikuar të dalë në qershor me titullin e punës “Taylor Swift vs Scooter Braun”. Ky serial do të eksplorojë zënkat e gjata midis superyllit të pop-it dhe manjatit të industrisë së muzikës.

Bad Blood do të gërmojë në mosmarrëveshjen prej 300 milionë dollarësh që filloi pasi Braun bleu të drejtat për gjashtë albumet e para të Swift në qershor 2019.

Episodet e serialit pritet të jenë të gjata gati dy orë dhe shikuesit do të merren sme ekzaminimin  gjithëpërfshirës të grindjes es dy yjeve.

Gjithashtu ata do të esplorojnë edhe kompleksitetin e  muzikës, pronësinë, dinamikat gjinore në industri dhe fuqinë e ndikimir të tifozëve  duke u telluar në dy anët e mosmarrveshjes. Kjo gjë ju lejon atyre që gjithkush të krijojë një opinion të tyrin.

Sipas “TheMirror” në përputhje me formatin ‘VS’, çdo episod do të shqyrtojë anët e kundërta të argumentit. Njëri do të eksplorojë anën e Swift-it se shitja u krye pa u konsultuar me të dhe se që atëherë ajo është bllokuar nga blerja e zotërinjve të saj, ndërsa tjetra shqyrton pretendimet e Braun se Swift refuzoi të negocionte dhe në vend të kësaj nxiti një grindje publike duke vënë bazën e saj të fansave kundër tij.

““Sherri” i Taylor Swift dhe Scooter Braun ka nisur mbi pronësinë e muzikës së saj e gjithashtu kjo shpërtheu në rrumë duke e çuar ligjin e kontratave nga salla e bordit në mediat sociale dhe në interesin publik” tha Zëvendës Presidentja e Komisionimit tëRrrjeteve dhe Transmetimit në WBD.

“Është një histori e profilit të lartë dhe me interes të lartë që hapi debat mbi titujt e fansave dhe të dominuar, një histori që do të rezonojë me shikuesit tanë” ka shtuar ajo.

Taylor Swift vs Scooter Braun u porosit nga Charlotte Reid dhe ekzekutivi i prodhuar nga Matt Reid për WBD në MB dhe Irlandë.

EMISIONET