Shenjat që kanë më shumë gjasa të përfshihen në një trekëndësh dashurie

Shenjat që kanë më shumë gjasa të përfshihen

Nëse keni qenë ndonjëherë i përfshirë në një trekëndësh dashurie, e dini se sa keq është të tradhtohesh.

Sepse dashuria për shumë mund të lindë për dy, por për disa dashuria duhet të ndahet.

Cilat shenja mund t'i përkasin atij grupi njerëzish që përfshihen shpesh në trekëndëshat e dashurisë?

Binjakët

Nuk është çudi që shenja që vazhdon të ndryshojë mendje është në këtë listë. Në fund të fundit, shumëllojshmëria është pjesë e jetës së tij. Me Merkurin si sundimtar, në fund të fundit, komunikimi është pika e tyre e fortë. Për këtë arsye është shumë e lehtë të jesh i dashuruar me dy persona (ose edhe më shumë) në të njëjtën kohë. Përveç kësaj, nëse një person stimulon mendjen e tij dhe nuk i mërzit, ai patjetër do të dëshirojë të rrijë me të ose më shumë.

Peshorja

Nëse jeni duke kërkuar për personin që zakonisht "hyn" në një marrëdhënie tjetër, zakonisht është një Peshore. Dhe kjo sepse përfaqësuesit e Peshores janë tmerrësisht të pavendosur dhe me Venusin si sundimtare e adhurojnë ndjenjën e dashurisë. Ata janë romantikë dhe duan të kënaqin të gjithë. Për këtë arsye do ta kenë të vështirë t'u thonë jo propozimeve, ndërkohë që do ta kenë të vështirë t'i rezistojnë flirtit apo interesimit që një person do t'i "zgjojë".

Shigjetari

Një tjetër përfaqësues i zodiakut që pëlqen eksplorimin dhe aventurën. Ashtu si Binjakët, Shigjetarët mërziten shpejt dhe duan të provojnë shumë gjëra. Ata mund të fillojnë të luajnë tabela të dyfishta vetëm për t'u freskuar dhe jo sepse nuk e duan partnerin. Kjo, natyrisht, nuk justifikon veprimet e tyre dhe faktin që ata do të joshen lehtësisht nga e reja dhe do të dëmtojnë marrëdhënien e tyre.

EMISIONET