Shenja juaj është si magnet për ...

Shenja juaj është si magnet për ...

Dashi-ju jeni magnet për Luanin, Peshoren dhe Shigjetarin.

Demi- ti je magnet për Akrepin, Virgjëreshën dhe Gaforren.

Binjakët- ti je magnet për Ujorin, Peshoren dhe Luanin.

Gaforre- ti je magnet për Peshqit, Akrepin dhe Bricjapin.

Luani- ti je magnet për Ujorin, Dashin dhe Binjakët.

Virgjëresha- ti je magnet për Bricjapin, Peshqit dhe Akrepin.

Peshorja- ti je magnet për Luanin, Ujorin dhe Gaforren.

Akrepi- ti je magnet për Demin, Bricjapin dhe Ujorin.

Shigjetari- ti je magnet për Dashin, Peshoren dhe Binjakët.

Bricjapi- ti je magnet për Demin, Ujorin dhe Virgjëreshën.

Ujori- ti je magnet për Dashin, Luanin dhe Binjaket.

Peshqit- ti je magnet për Demi, Virgjëresha dhe Akrepin.

EMISIONET