Shenja e horoskopit që mëson diçka që nuk e dinte për partnerin

Ne jemi me njerëzit me të cilët jemi në marrëdhënie për një qëllim; nuk ka të bëjë vetëm me tërheqjen fizike,kjo romancë ka më shumë nga sa duket dhe në këtë ditë, shumë prej nesh do të mësojnë diçka të re për personin me të cilin jemi. Le të shpresojmë për më të mirën këtu!

Ajo që do të mësoni për partnerin tuaj romantik sot, 6 qershor 2023, është pikërisht ajo që keni menduar se do të zbuloni… dhe mund të mos jetë diçka e mirë.
Pastaj përsëri, nëse jeni në brendësi të asaj që ata kanë, mund të jetë thjesht një gjë e mrekullueshme. Gjatë treshes së Hënës, Merkurit, duket sikur ajo që është partneri juaj mund t’ju largojë disi. Ose ndoshta … më shumë se pak.

Kjo ndodh kur hap librin e dijes: futesh brenda, dhe siç e dimë të gjithë, dija është e paaftë. Pra, Shigjetar, duhet të pyesni veten nëse ia vlen të dini gjithçka që mundeni për këtë person, sepse mund të zbuloni më shumë seç duhet të dini ndonjëherë gjatë treshes së Hënës, Merkurit. Ka një arsye pse ata thonë ‘injoranca është lumturi’.

Pasi ta dini, nuk mund të ktheheni tek mosnjohja.

EMISIONET