Sa numra shikoni në foto? Ju me siguri do të gaboni

Sa numra shikoni në foto? Ju me siguri do të gaboni

Iluzionet optike dhe sfidat e mprehjes vizuale janë mjaft argëtuese. Vizatimi i sotëm u bë dhe u publikua nga një përdorues i Facebbok dhe në një kohë të shkurtër u bë viral.

Ne mund të shohim disa shifra në foto, por pyetja është: konkretisht sa numra arrini në të vërtetë të shihni?

Objektivi është për të gjetur më shumë së 4 numra, por nëse arrini të gjeni më shumë, atëherë i keni gjetur të gjithë sepse janë plot 10 numra të fshehur në këtë vizatim.

Pasi të shihni foton e zgjidhjes do marrë kuptim edhe sfida, por më duhet ta pranoj se vetë pashë vetëm katër fillimisht… Po ju?

Sa numra shikoni në foto? Ju me siguri do të gaboni

EMISIONET