Ronaldo Sharka: Pushime On Top po na kopjon!

Ronaldo Sharka dhe Feri Kuqi ishin të ftuarit e mëngjesit të sotëm në programin “Ditë e Re”.

Dhe ndërsa moderatorët Arjola Shehu dhe Arjon Muça i pyetën në lidhje me konkurentët e emisionit të tyre veror, Ronaldo bën një akuzë të drejtëpërdrejtë për drejtuesit e programit “Pushime on Top”!

“Na kane kopjuar jo vetem te ftuarit, por edhe orarin dhe formen e ritransmetimit në televizionin informativ e kam fjalën për prezantuesen, e cila është Ori Nebiaj dhe drejtuesin tjetër të programit (duke mos dashur ta përmendë emrin e prezantuesit Flori Gjinin).

Ndiqni intervistën e plotë. 

 

 

EMISIONET