“Po punojmë”, ja sa fëmijë do të ketë Egleini

Në emisionin “Jeto me Orën” në RTV ORA aktori Eglein Laknori  tregoi se ka dëshirë që t ëketë binjak.

Ai tha se e dëshirojnë shpejt një gjë të tillë.

“Kam qejf të kem binjak. Dhe po punojmë. Do zoti do jetë kështu”, tha ai.

Egleini tregoi se i kushton  kohë familjes dhe se ka një marrëdhënie të mirë me nënën dhe bashkëshorten.

“Zgjohem në mëngjes, bëj pak palestër. Puna pastaj, ka raste kur dërgoj Anën në punë. Në drek jam në shtëpi gjithmonë me mamin. E diela është në kish. Ka 31 vjet. Më shumë në jetë. I jam falënderues zotit. Nuk rresht së falënderuari për mamin për Anën për këdo.”

EMISIONET