Paris Hilton ndan një FOTO të krijuar 17 vjet më parë, kush është në krah të saj?

Paris Hilton ndan një FOTO të krijuar 17 vjet më parë, kush

Sipërmarrësja e njohur, Paris Hilton, së fundmi ka ndarë me ndjekësit e saj foto të rralla me miken e vjetër Britney Spears.

Fotoja e vitit 2006, me Hilton dhe ikonën e popit, u shoqëruan me pretendimin e Hiltonit se dyshja "krijoi selfie" 17 vjet më parë.

Në mbishkrimin e postimit, Hilton inkurajoi 25.5 milionë ndjekësit e saj të ndajnë selfiet e tyre më epike për të festuar shpikjen ikonike.

Fotot nostalgjike shfaqin Hilton dhe Spears te veshura me stil, duke treguar moden e viteve 2000.

Paris Hilton ndan një FOTO të krijuar 17 vjet më parë, kush

EMISIONET