Olsi Bylyku: Do bëj videoklip me Ina Kollçakun

Aktori i humorit, Olsy Bylyku, në një intervistë me gazetarin, Ronaldo Sharka, thotë se do të nxjerrë një këngë të re dhe në videoklip do marrë pjesë Ina Kollçaku. Olsi thotë se projekti i ri do të jetë në bashkëpunim me producentin.

"Kam 8 muaj që e kam këngën gati dhe  mendojmë të xhirojmë videoklipin këtu ( në beach bar që ka hapur me Ina Kollçaku në jug). Pjesë e klipit do jetë Ina Kollçaku. Është një këngë bashkëpunim me producentin tim. Kam përshtypjen se do të jetë, një nga këngët më të bukura, që kam bërë gjatë sezoneve  të verës."

Për  intervistën e plotë klikoni linkun:https://www.youtube.com/watch?v=4ne00pyKXz8

 

EMISIONET