Ola Bruko në një lidhje dashurie me Endri Priftin?

Ola Bruko në një lidhje dashurie me Endri Priftin?

Gazetarja shqiptare,  Ola Bruko u nda para pak kohësh nga bashkëshorti i saj, me të cilin ka dy fëmijë, një djalë dhe një vajzë.

Aryeja e ndarjes nuk dihet ende.

Pak kohë pas divorcit, sipas portalit "Pamfleti", Ola mësohet të jetë në një lidhje dashurie me Endri Priftin.

 Marrëdhënia e tyre mendohet të ketë nisur gjatë një emisioni, kur vëllezërit Prifti ishin jo vetëm këngëtarë, por edhe bashkë-prezantues me gazetaren.

Çifti mësohet ta kenë çuar marrëdhënien në një stad më serioz, pasi kanë nisur bashkëjetesën.

EMISIONET