Njihuni me historinë e gardianes që këndon

Vera Picari në një intervistë në emisionin “Jeto me Orën” në RTV Ora tregoi për pasionin e saj për muzikën, punën si gardiane burgu por dhe sakrifiat e tjera që ka bërë për të mbajtur familjen e saj përfshirë dhe punën në ndërtim.

Realizimi i ëndërrës së saj që ishte të këndonte në skena të mëdha.

Vera Picari: Kërcenim dhe këndonim kudo që shkonim. Gjithmonë mendoja kur do të vijë një ditë të realizohet ëndërra ime. Kur shkoja në koncerte gjithmonë shkoja me vëllezërit e mi se nuk më linin vetëm. Kur kam hipur për herë të parë në skenë mendova, po sikur të reaizohet një ditë kjo ëndërr. Prindërit e mi donin shumë, vëllezërit nuk donin. Nuk më linin të shkoja gjëkundi.

Vera tregoi dhe për eksperiencën e saj si gardiane burgu dhe punën që ka bërë në ndërtim.

Vera Picari: Puna si gardiane burgu, nuk mund të jetë si punët e tjera. Në burg vetëm ta mendosh është një fjalë e rëndë. Ishte e sikletshme kur vinin njerëz, me kalimin e kohës ishte më ndryshe. Më pas e lash punën dhe ika në Itali. Kam punuar dhe në ndërtim. Kam punuar me ish burrin tim në ndërtim krah për krah. Ditën e parë e quaja dicka të vështirë. Prisja plakat, i çoja I merrja. Kur kam pasur problemet e mia personale kam ndezur muzikën dhe kam kënduar.

Ajo tregon se ja pasur një ndryshim të madh në jetën e saj dhe për këtë i është falenderuese publikut.

Vera Picari: Unë jam një person tjetër. Sot më bën ndryshe realizimi I ëndërrave të mia. Ajo që kam bërë deri sot, unë vlerësoj veten time. Publiku më ka sjellë deri këtu. Falenderoj gjithë shqiptarët kudo që janë, janë fjalët e tyre që mua më çojnë përpara.  

“Kemi plane shumë të mira. Kam një projekt të ri që shumë shpejt do të dalë.”, tregoi ajo.

EMISIONET