Një gënjeshtër për stomakun që të mos shtoni peshë

Një gënjeshtër për stomakun që të mos shtoni

Duke qenë se shumë njerëz janë të shtyrë drejt dietave ekstreme është e rëndësishme të dimë hapat e duhur për trupin tonë për të humbur peshën e tepërt.

Sipas Echo, studiuesit nga "Universiteti i Birminghamit" ka vërtetuar se pirja e gjysmë litri ujë gjysëm ore para çdo vakti kryesor mund të ndihmojë në humbjen e peshës.

Një mjek në platformën "Tik Tok" e mbështet këtë metodë, pasi uji para se të konsumohet ushqimi mund të përmirësojë metabolizmin dhe të ndihmojë në kontrollin më të mirë të peshës.

EMISIONET