Momenti emocionues, çifti befasojnë njëri-tjetrin duke i propozuar në të njëjtën kohë

Momenti emocionues, çifti befasojnë njëri-tjetrin duke i

Një çift befasuan njëri-tjetrin duke i propozuar martesë pikërisht në të njëjtën kohë në një udhëtim, përvjetor në Kretë.

Bradley Fox-Jones, 25 vjeç, nga Portsmouth, Hampshire, kishte planifikuar t'i propozonte Joshua Barker në përvjetorin e tyre katërvjeçart.

Çifti kishte planifikuar një periudhë pushimesh në ishullin grek pasi nuk kishin qenë kurrë së bashku jashtë vendit dhe Bradley kishte planifikuar të shfrytëzonte momentin për t'i propozuar.

Çifti mbërriti në ishull më 21 korrik, të nesërmen e katër vjetorit të tyre dhe e kaluan ditën duke pushuar pranë pishinës.

Bradley kishte planifikuar të propozonte në plazh dhe sugjeroi të shkonte dhe të bënte foto me perëndimin e diellit por propozimin i pari e bëri Joshua. 

"Kur Joshua propozoi, u trondita që ishte paksa budallaqe, por gjithçka që mund të them ishte "me të vërtetë?"

Videoja tregon Joshua duke u gjunjëzuar  i pari dhe duke i propozuar, për habinë e Bradley.

Pasi deklaroi dashurinë e tij, Bradley vazhdon të bëjë të njëjtën gjë.

Ai shtoi: Pas propozimit ne patëm pushimet më të mira ndonjëherë. Është vërtet e çuditshme, sepse ne jemi një çift i fejuar tani, por jemi ende të njëjtët njerëz. Nuk u rrita duke menduar se do të martohesha.

EMISIONET