Miriami vjen me një ndryshim në pamje, por si e priti Albani?

Miriami vjen me një ndryshim në pamje, por si e priti Albani?

Këngëtarja e mirënjohur Miriam Cani, ditën e djeshme ka bërë një ndryshim në pamjen e saj.

Ajo i është bashkuar modelit të flokëve të shkurtra, që tanimë është një trend.

Por si e ka pritur partneri i saj Alban Skënderaj këtë ndryshim?

Patjetër që i ka pëlqyer shumë… Dhe këtë e tregon më së miri postimi i tij që ka bërë përpara pak momentesh në rrjete sociale.

“Nuk e di ç’mendoni ju por mua po më pëlqen ky modeli i ri i flokëve të Miriamit [????] ”- shkruan Albani përbri fotografisë që ka ndarë me Miriamin në krah.

EMISIONET