Meritoni i përmendi të bijën dhe e akuzon për viktimizim, Ledjona në lot: Turp për ty që je dhe prind vetë

Meritoni i përmendi të bijën dhe e akuzon për viktimizim,

Meritoni: Më tha që vajza e saj quhet Miki. Ne po bënim debat. Nuk kemi nevojë t’i përfshijmë fëmijët. Unë vetë jam baba, kam djalë 5 vjeç. Nuk kemi nevojë t’i përfshijmë

Meritoni:Ti njihesh për viktimizim.

Ledjona: Ti nuk lëndohesh nëse ta përdorin fëmijën? Gruaja që ke në krah e di si quhet vajza ime. Si të dbeatoja unë me ty kur ti gjithë kohësh më thërrisje emri ne vajzës.

Meritoni: Ti më ke provokuar ndaj Romeos. Unë kam filluar ta humbas besimin këtu brenda sepse po shoh fytyrat.

Erjola: Poshtërsia më e madhe e tij është që thotë se nuk ia ka thënë Ledjona që vajza ka atë emër, dhe ja ku doli.

Ledjona: Kurrë nuk ta kam përfshirë fëmijën.

Meritoni: Mos u viktimizo. Ta thanë dhe komentet që je personi që vetëm viktimizohet.

Ledjona: Është turp për ty që je prind vetë që e sjell situatën këtu.

EMISIONET