Menaxheri i VIP-ave tregon se kur do marrë fund epoka e playback: Si nuk bëra një këngë me Çiljetën

Si çdo fushë tjetër edhe tregu i muzikës ka pësuar një deformim duke e parë si një trampolinë drejt suksesit dhe pasurimit.

E këtij tregu i janë turrur të gjithë me dhe pa lëndën e parë, zërin.

Menaxheri i VIP-ave, Xhani Demika, na tregon se deri kur do do ketë sukses epoka e playback në jetën e natës.

"Do ketë sukses deri kur Instragrami të mbyllet dhe shumë prototipa që shfaqen në rrjete sociale si Tik Tok dhe Instragram, bëhen virale dhe bëhen kombëtarë.  Derisa njerëzit të rriten profesionalisht ta kuptojnë që live është më i mirë se playback. Po të performosh live të duhen 3-4 ditë pushim deri në performancën tjetër. Si nuk më dha Zoti zë mua? Po të kisha bërë ndonjë bashkëpunim me Çiljetën dhe Ingridin në atë kohë sot do të isha krah për krah me këta të tjerët".

EMISIONET