Meghan Markle u përball me kërcënime reale për jetën e saj ndërsa jetonte në Britani

Meghan Markle u përball me kërcënime reale për jetën e

Meghan Markle u përball me 'kërcënime të besueshme' për jetën e saj ndërsa jetonte në Mbretërinë e Bashkuar, ka zbuluar një ish-shef kundër terrorizmit.

Neil Basu, i cili ishte Ndihmës Komisioneri i Operacioneve Speciale të Policisë së Met deri vitin e kaluar, i quajti kërcënimet "të neveritshme" dhe "shumë reale".

Basu tha gjithashtu për Channel 4 News se disa nga njerëzit që kishin dërguar kërcënimet madje ishin ndjekur penalisht.

I pyetur nëse kërcënimet ishin të besueshme, ai tha: Absolutisht po.  Ne kishim ekipe që po hetonin atë. Njerëzit janë ndjekur penalisht për ato kërcënime.

Çifti do të publikojë një dokument të Netflix për "historinë e tyre të dashurisë" brenda pak ditësh.

EMISIONET