“Më përqeshën për një vdekje në të kaluarën” Filloreta emocionohet "Efi personi më provokues"

“Më përqeshën për një vdekje në të

Për’Puthen është padyshim një program që në fokus ka dashurinë, por koha ka treguar dhe personazhet sidomos që aty gjërat janë më ndryshe nga sa publiku shikon.

Filloreta Pira ishte e ftuara e mbrëmjes në D-Night në Rtv Ora ku foli për një moment shumë të vështirë gjatë programit, të cilën e ka bërë të ndjehet shumë keq.

Dajana: Momenti më i vështirë në program?

Filloreta: Në fillim ka qenë gjithçka e vështirë sepse u përfshiva shumë edhe pse Arjan Konomi më thoshte se gjërat duhet t’i shijosh më shumë e jo ti marrësh afër zemrës dhe në atë moment mendova se mos ndoshta po më poshtëronin apo karakteri im nuk po vlerësohet mjaftueshëm dhe mendova që të mos e hedh veten time poshtë.
Ndoshta ka qenë përqeshja kur unë kam diskutuar për një vdekje dhe Neritani ma mori për dobësi duke përqeshur fjalën time dhe aty ka qenë një dobësi e imja dhe kam ngritur zërin sepse kur bëhet fjalë për vdekje mendoj se duhet me pas respekt.
Ajo tha se Efi ishte personi më provokues në Përputhen. 

D-Night një program nga Dajana Shabani live në Rtv Ora nga e hëna në të enjte 23:00-00:00
Për më shumë klikoni në linkun më poshtë:

 

EMISIONET