Luizi: Nëse ish-i dashuri i Kiarës hyn brenda në BBV Albania, unë dal menjëherë jashtë

Dinamikat në shtëpinë e BBV Albania ndryshojnë çdo ditë dhe në çdo moment.

Këngëtari Luiz Ejlli i cili ka shprehur një pëlqim të madh për moderatoren Kiara Tito duket se i druhet hyrjeve të reja që mund të ketë në javët në vijim.

Ai ka deklaruar se nëse ish-i dashuri i Kiarës hyn në shtëpi ai do ta lërë lojën menjëherë e do të dalë.

"E vetmja gjë që mund të nxjerri jashtë lojë e të bëjë llum, të hyjë ish-i dashuri i Kiarës. Ai mua më nxjerr jashtë krejt, pa bërë gjë, vetëm prania e tij.

Aty mbaron puna, u jap dorën, autobusit dhe …. "

EMISIONET