Luizi dhe Kiara më të dashuruar se kurrë, shfaqen krah njeri-tjetrit

Luizi dhe Kiara më të dashuruar se kurrë, shfaqen krah

Luizi dhe Kiara janë mjaftë aktiv në mediat sociale duke publikuar momente të shumta nga jeta e tyre.

Çifti shumë shpejtë do të behën edhe prindër të një vajzë.

Kiara pak orë me parë ka ndarë një foto tejet të bukur krahë bashkëshortit të saj, ku shihen të lumtur.

Andaj kjo foto mori vëmendjen e ndjekësve duke rrëmbyer komente dhe pëlqime të shumta.

Luizi dhe Kiara më të dashuruar se kurrë, shfaqen krah

EMISIONET