Ky ves i Ben Affleck po e çmend Jennifer Lopez!

Ky ves i Ben Affleck po e çmend Jennifer Lopez!

Pavarësisht tentativave të gruas së tij Jennifer Lopez, Ben Affleck nuk ka mundur t’i japë fund varësisë së tij ndaj duhanit dhe kjo vazhdon ta sfidojë këngëtaren.

Edhe pse ka raportime se JLO është në ankth që bashkëshorti i saj ta heqë këtë zakon, Affleck duket se nuk e ka në plan një gjë të tillë.

Edhe pse në të kaluarën, Affleck ka shprehur dëshirën e tij për të lënë duhanin, disa foto të reja tregojnë se ai ende nuk e ka hequr plotësisht këtë zakon.

Çifti i njohur si “Bennifer” ka qenë në qendër të vëmendjes së mediave që nga rindezja e romancës së tyre.

Megjithatë, ndryshimet në zakonet e jetesës, si pirja e duhanit, mund të përbëjnë sfida në çdo marrëdhënie.

Kjo situatë mund të krijojë tension mes çiftit, siç ka ndodhur me aspekte të tjera të jetës së tyre të përditshme, pasi në raste të tjera ata janë parë të mërzitur apo duke u grindur.

EMISIONET