Nuk ia dha dorën asnjërit në fund, ja kush banor e la shtëpinë

Nuk ia dha dorën asnjërit në fund, ja kush banor e la


Publiku ka vendosur që mes Meritonit dhe Gracianos, ai që duhet të lë shtëpinë është Graciano.

Ai vendosi të largohet nga shtëpia pa takuar asnjë.

EMISIONET