Kur do të kthehet Llambi në ekran? Romir Zalla tregon pse nuk rikthehet me atë rol

Aktori i mirënjohur Romir Zalla, ka qenë së fundmi i ftuar në emisionin 'Glamour Zone', ku ka rrëfyer për moderatoren Ester Bylyku, pse nuk e rikthen më përpara publikut rolin e Llambit. 

Aktori u shpreh: Si çdo gjë dhe kjo ka ciklin e saj. Më shumë se 10 vjet nuk mund të mbajë suksesi i një gjëje.e saj. Më shumë se 10 vjet nuk mund të mbajë suksesi i një gjëje.

EMISIONET