Kërkesat e Taynës në grim?! Rrëfehet grimjeria

Make-up artistja Reisa Petriti ka rrëfyer si cilat janë kërkesat e Taynës në grim.

E pranishme në emisioni “Jeto me Orën” në RTV ORA ajo u shpreh se Tayna është shumë e thjesht.

Madje ajo tha se Tayna është dhe e qartë në atë që pëlqente.

“Tayna ishte shumë e thjesht dhe e qartë në atë që pëlqente si dhe të linte dorën të lirë. Personazhet e famshme e kanë më kollaj të zgjedhin cfarë ju pëlqen. Ka raste ku të vendosin disa barriera por gjithmonë tentoj. Me Taynën ishte përvojë e mirë dhe me Fatmën.”

EMISIONET