Keisi Medini nuse? Ja fotografia krah Sabianit që ngriti dyshimet

Keisi Medini nuse? Ja fotografia krah Sabianit që ngriti dyshimet

Keisi Medini dhe babai i saj Sabiani kanë ndarë një fotografi tepër të ëmbël pak momente më parë në rrjete sociale.

Teksa duken tepër elegantë krah njëri-tjetrit, padiskutim vëmendjen më të madhe e ka marrë veshja e Keisit apo jo?

Dhe jo vetëm kjo, por dhe përshkrimi i fotografisë së bërë nga Keisi ka ngritur paksa dyshimet në rrjet.

Ajo që bie në sy është fustani i bardhë i Keisit që në pamje të parë duket si një fustan nusërie.

Ç’po sjellin vallë?

Mos ndoshta Keisi është bërë nuse dhe ne nuk paskemi ditur gjë?

Kjo mbetet për t’u parë…

Keisi Medini nuse? Ja fotografia krah Sabianit që ngriti dyshimet

EMISIONET