Jared Leto zbulon gjithçka rreth fëmijërisë dhe varësisë nga droga

Jared Leto zbulon gjithçka rreth fëmijërisë dhe

Aktori amerikan, Jared Leto ka folur në një interviste, për raportin e tij me drogën dhe nuk e ka fshehur asnjëherë faktin se ka qenë gjithmonë i interesuar për përdorimin e saj.

"Nuk i kam thënë kurrë jo, gjithmonë kam qenë i interesuar për drogën, për atë përvojë.

Të marrësh një rrezik, diçka që ndoshta është një pikë e zakonshme për ata që duan të eksplorojnë apo eksperimentojnë", tha ai.

Leto shpjegoi se ishte mësuar me praninë e drogës që në moshë shumë të vogël.

"Unë jam rritur në një mjedis ku kishte drogë përreth. Dua të them, e dija se çfarë është era e barërave të këqija, si një fëmijë shumë i ri.

Më kujtohet që kam ecur pranë disa pemëve, si shkurre apo diçka si një fëmijë i vogël, ndoshta në klasën e katërt dhe duke u thënë fëmijëve të tjerë: "oh, dikush po pi atje".

Ata thoshin "Çfarë do të thotë?" Ata nuk e dinin se çfarë ishte ajo, por për mua ishte normale.

 Varësia është një pjesë tjetër e saj, sigurisht. Marrja e drogës është një gjë."- u shpreh ai gjatë intervistës.

Nga ana tjetër, ai theksoi se është plotësisht i vetëdijshëm për rreziqet e "rënies në kurth" me substanca të caktuara.

EMISIONET