Ina Kollçaku: Kam 6 biznese, po vjen i shtati, SPAK...

Ina Kollçaku është një ndër figurat publiku që ka tërhequr vëmendjen  me deklaratat, për sa i përket fuqizimit të vajzave dhe grave në vendin tonë. Ina është bërë e njohur për publikun e gjerë nëpërmjet  emisionit të dashurisë 'Për'puthen'. Përveç se kësaj, ajo është aktive në fushën e biznesit. Së fundmi Ina ka hapur një lokal në jug bashkë me aktorin Olsi Bylyku dhe  zbulon në "Ora Verore" se po përgatitet për një biznes tjetër ri në shtator.

Ronaldo Sharka:Ti ke eksperimentuar në disa fusha biznesi, ke krijuar një media online. Mos ndoshta i re dhe ti lapsit  dhe kuptove se lekët në Shqipëri bëhen, duke hapur lokale?

Ina Kollçaku: Jo, nuk është farë e vërtetë. Në fakt unë kam eksperimentuar, por të gjitha bizneset që kam filluar, vazhdoj t'i kem akoma. Ky është i gjashti. Vjen i shtati dhe i teti në shtator.

Ronaldo Sharka: SPAK-u kur do të vijë?

Ina Kollçaku: Mirë se të vijë! Siç e patë dhe ju, të gjitha u prenë me kupon tatimor. Muzika u ul në orarin e duhur. Bëjmë shumë kujdes, për të mos dhenë shembullin e keq.

Për  intervistën e plotë klikoni linkun:https://www.youtube.com/watch?v=AbYJMT2jmzg

EMISIONET