Çifti mes tyre, ja cilët janë banorët që janë në televotim

Çifti mes tyre, ja cilët janë banorët që janë

Gjashtë banorë janë në televotim, që do të zgjasë deri të shtunën.

Në televotim, me votat e tyre (dy emra dy arsye) do të shkojnë Liam, Roza, Françeska, Heidi, Romeo dhe Erjola.

Njëri prej tyre do të lërë përfundimisht shtëpinë më të famshme në Shqipëri, shumë pranë finales.

EMISIONET