"I ati në burgun e Hagës", vajza e Jakup Krasniqit prek me fjalët në ditën e dasmës së vëllait: Me babin afër e në zemër

"I ati në burgun e Hagës", vajza e Jakup Krasniqit prek me

Altin Krasniqi, djali i ish-kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, martohet sot. Në ditën e veçantë të tij, nuk do të jetë i pranishëm i ati, Jakupi, i cili ndodhet në paraburgimin e Hagës.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

E motra e tij ka emocionuar ndjekësit me një fotografi të publikuar në rrjetet sociale dhe me mbishkrimin me të cilën ka shoqëruar foton.

“Me babin afër e në zemër, gati me marrë nusen,” shkruan motra e tij, Gresa.

Krasniqi po mbahet në Hagë prej muajsh, si i akuzuar për krime të luftës.

"I ati në burgun e Hagës", vajza e Jakup Krasniqit prek me

EMISIONET