Hysen Ramaj në një deklaratë EKSKLUZIVE Pas ndarjes së Alvisës dhe Bashkimit

Hysen Ramaj në një deklaratë EKSKLUZIVE Pas ndarjes së

Hysen Ramaj, djali i cili mbushi portalet disa muaj më parë, vjen për herë të parë në 'Glamour Zone' RTV ORA, në një rrëfim ekskluziv për moderatoren Ester Bylyku. Ai reagon për herë të parë në një televizion për ndarjes e çiftit Alvisa-Bashkim. Jo vetëm kaq, ai rrëfen për herë të parë për telefonatën nga familjarë të Bashkimit, pak përpara ndarjes.

Cila është lidhja e tij në këtë histori?

Hyseni do t`i përgjigjet për herë të parë dhe komenteve mbi fotot ku u tha se kishte dhunuar ish të dashurën 

Na ndiqni sot në një puntatë plotë të vërteta dhe emocione, në 22:30 në TV ORA.

EMISIONET