Hëna e plotë e majit, si do të ndikojë në këto dy shenja të Horoskopit!

Hëna e plotë e majit, si do të ndikojë në këto dy

Hëna e plotë e majit 2024 lind në qiell më 23 maj dhe, si hëna e fundit e plotë e pranverës, është këtu për t’ju rilidhur me aspiratat tuaja më të larta përpara verës.

Kjo Hënë vërshon me bollëk dhe një ndjenjë aventure ndërsa lulëzon në shpirtin e egër dhe të lirë të Shigjetarit, duke i inkurajuar të gjithë të zgjerojnë horizontet e tyre dhe të kërkojnë ylberin pas reve të stuhisë,thote pamfleti.

Kjo është një kohë e fuqishme për të ndjekur ëndrrat tuaja, pavarësisht se si duket grafiku juaj i lindjes, por për disa shenja, mund të jetë momenti më i madh hënor i manifestimit të vitit.

Konkretisht për dy në vijim:

Demi

Hëna e plotë e majit lind në shtëpinë tuaj të tetë të thellë dhe misterioze, duke nxjerrë në sipërfaqe dëshirat e fshehura dhe duke ju ndihmuar të përqafoni pjesët e vetes që mund të keni pasur frikë t’i tregoni botës më parë. Por ajo që e bën këtë hënë veçanërisht të fuqishme për Demin është se ajo kundërshton planetin e bollëkut të Jupiterit dhe planetin e dashurisë Venus, të cilët aktualisht janë duke u rreshtuar në shkallën e fundit të shenjës suaj, duke sjellë një vit të tërë mundësish në kulmin e saj. Jupiteri do të përfundojë qëndrimin e tij vjetor në shenjën tuaj vetëm dy ditë pas hënës së plotë dhe nuk do të kthehet për më shumë se një dekadë – kështu që ky është shansi juaj për të shfrytëzuar të gjitha qëllimet, shpresat dhe dëshirat që janë krijuar në jetën tuaj vitin e kaluar. Ajo që e bën këtë moment edhe më të fuqishëm është se Jupiteri me fat është në lidhje të përkryer me Venusin luksoz, planetin tuaj në pushtet. Kjo e bën edhe më të lehtë tërheqjen e romancës, parave dhe mundësive të reja. Përfitoni nga magjia.

Shigjetari

23 maji është Hëna e Plotë në shenjën tuaj, kështu që ju natyrisht do t’i ndjeni efektet e saj më shumë se shumica. Kjo hënë është një nga periudhat më të mira të vitit për t’u zhytur me kokë në qëllimet tuaja dhe për të përqafuar aventura të reja, ndaj jini spontan dhe shfrytëzoni çdo mundësi që ju vjen. Hëna mbështetet nga planeti transformues Plutoni, duke ju dhënë një fokus të mprehtë kur bëhet fjalë për të ndjekur atë që dëshironi. Për më tepër, planeti juaj sundues Jupiteri aktualisht po përqafon Venusin e pasur dhe romantik në sektorin e produktivitetit të grafikut tuaj, duke sjellë shumë fat në gjithçka, nga marrëdhëniet e punës deri te çështjet financiare. Si një Shigjetar i drejtuar nga Jupiteri, ju i ndjeni bekimet e kësaj lidhjeje Jupiter-Venus në një mënyrë të madhe dhe mund ta përdorni këtë shpërthim të magjisë kozmike për të tërhequr mundësi të reja karriere ose për të bërë përparim serioz drejt qëllimeve tuaja personale. Universi po ju shpejton drejt suksesit, ndaj hipni në bord dhe përfitoni nga energjia e bollshme e hënës së plotë.

EMISIONET