Heidi përplaset ashpër me Julian: Paske qenë njeriu më skandaloz...

Heidi përplaset ashpër me Julian: Paske qenë njeriu më

Heidi dhe Julia janë përfshirë në një debat të ashpër ditën e sotme.

E gjitha nisi pas diskutimeve për mentalitetin e 2 banoreve. Heidi nuk e priti aspak mirë një pyetje që Julia i kishte bërë më herët dhe shpërtheu ndaj kësaj të fundit duke e quajtur ‘skandaloze’.

Një pjesë nga debati:

Heidi: Paske qenë njeriu më skandaloz, na mësonke ti moral, do më mësosh ti mua mentalitetin
Julia: Po, ti duhet të bësh aq vite jetë sa kam bërë unë që të kuptosh se çfarë është mentaliteti
Heidi: Unë jam rritur andej, jam italiane, nuk e kam mentalitetin e mbyllur
Julia: Nuk e ke treguar
Heidi: Sepse nuk kam thënë si bëj seks unë?
Julia: Nëse je vajzë televizive jep një përgjigjie më të mençur
Heidi: Po ça do të them, do të tregoj si e boj unë?
Julia: Nuk më intereson fare, nuk kam asnjë joshje prej teje

EMISIONET